Trollnäs personal

01.09.2022

På Trollnäs Förskola är vi ett starkt arbetslag på 5 personer och nedan följer en beskrivning av varje person. 


Linda: 

Med stort engagemang för barns utveckling leder Linda Trollnäs Förskola mot nya mål för ett livslång lärande. För att uppnå bra resultat krävs en ledare med stor kunskap av hög kvalité, vilket Linda gör genom att ständigt vara intresserad av att lära sig själv och sin personal samt delge trygghet till stora och små. 


Lindas styrka är att hon är otroligt kreativ, snabbtänkt och bra på problemlösning. Fördelen med jobbet anser hon vara den stora variationen, att ingen dag är den andra lik.


Rickard: 

Rickard är Trollnäs egna sångfågel och bidrar dagligen med harmonisk energi till barn och vuxna. Han är kreativ, påhittig och snabbtänkt som person och enligt honom är det roligaste med arbetet när barnen har bättre idéer än honom själv. 


Med gitarren redo skapar han mysig stämning på Trollnäs och därför är hans favoritämne musik. 


Ellen: 

Ellen är en hårt arbetande kvinna som ständigt är på jakt efter nya kunskaper. Hon arbetar bland annat flitigt med TAKK (tecken som alternativ och kompletterande kommunikation), som idag används flitigt inom förskolans värld för att stärka den verbala kommunikationen. 


Fördelen med yrket är enligt Ellen att få se när barn och pedagoger uppnår nya mål som vi strävat mot, samt mängden kärlek vi dagligen får ta emot från barnen. Ellen är Trollnäs egna nallebjörn, och tackar aldrig nej till kramar!


Laila: 

Laila är en stor tillgång på Trollnäs och bidrar med sin kreativitet, nyfikenhet och lekfullhet dagligen. När hon inte leker med barnen uppskattar hon att spendera tid i ateljén där hennes och barnens idéer skapar otroliga konstverk. 


Enligt Laila är skapandet och resultaten det roligaste med yrket!


Sandra:

Sandra arbetar som kock och städerska hos oss på Trollnäs, samt arbetar i barngrupp vid behov. Hon serverar alltid mat som är lagad från grunden och som är fylld av kärlek!